Bebies First babyboxen

logo Bopita

Bebies First is een nieuw merk met een breed assortiment voordelige babyboxen. Omdat Bebies First een geliefd merk is, zijn de boxen ook goed tweedehands verkoopbaar. Wie een goedkope babybox zoekt, kan hier een ruim assortiment vinden.


Uitvoeringen boxen

Aan de veiligheid worden echter geen concessies gedaan. De babyboxen van "Eco en Basic-serie" worden van pinewood gemaakt, "Ben-serie" gebruikt van beukenhout. De boxen hebben ronde spijlen op een veilige afstand van elkaar, ze zijn keurig afgewerkt en de meeste modellen hebben een verstelbare bodem. Bebies First boxen zijn een prima keuze als u een gewone box zonder lade zoekt.

Afmetingen

Babybox Eco: 100 x 80 x 69 cm
Babybox Bart: 90 x 80x 100 cm
Babybox Sem: 80 x 100 cm
Babybox Ben: 100 x 80 x 85 cm
Babybox Basic: 100 x 80 x 69 cm

Nieuwe collectie

Bebies First introduceert een nieuwe collectie "Colorful Collection". Typerend voor deze collectie zijn de vele kleuren, lime, antraciet, roze, blauw. De babyboxen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en van de vertrouwde kwaliteit. De box is samengesteld uit beukenhout en voorzien van een lak op waterbasis dus veilig voor ieder kind. Verder heeft de box brede, platte spijlen en massieve poten. De bodemplaat is verstelbaar.