Bopita babyboxen

logo Bopita

Bopita babyboxen behoren al jaren tot de populairste en meest verkochte babyboxen in Nederland. Ze zijn geliefd om hun degelijkheid en hoge kwaliteit. Bopita babyboxen behouden hun waarde en zijn goed tweedehands verkoopbaar. Een Bopita babybox is de aankoopprijs dubbel en dwars waard.


  Uitvoeringen boxen

  Bopita maakt drie modellen babyboxen: Brent, Charlie en Sid. Babyboxen Brent hebben brede platte spijlen en massieve poten, model Charlie heeft ronde spijlen. Beide modellen zijn te koop met of zonder lade en de bodemplaat is in hoogte verstelbaar. De babyboxen Sid hebben een eigentijdse en luxe uitstraling. Anders dan bij andere modellen zijn de spijlen even dik als de bovenrail. Een set van vier wieltjes in kunststof of rubber is apart te bestellen.

  Bopita boxen en de kinderboxen die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. De babyboxen zijn gemaakt van stevig beukenhout en voorzien van een lak op waterbasis. Dat maakt de box stabieler in vergelijking met lichtere houtsoorten. Beukenhout is minder krasgevoelig en oogt massief. De beukenhouten babyboxen zijn onverslijtbaar en gaan jarenlang mee. Bovendien is een Bopita Box eenvoudig in elkaar te zetten, zijn alle losse onderdelen altijd na te bestellen en krijgt u bovendien vijf jaar garantie op fabrieksfouten. Bopita babyboxen worden terecht massaal verkocht.

  Afmetingen modellen

  Brent:
  81 x 102,5 x 81,5 cm (buitenmaat)
  75,5 x 95,5 cm (bodemplaat)

  Charlie zonder lade:
  81 x 96,5 x 81,5 cm (buitenmaat)
  74,5 x 88,5 cm (bodemplaat)

  Sid zonder lade:
  100 x 80 x 90 cm (buitenmaat)
  75 x 95 cm (bodemplaat)