Boxmatras en boxkleed voor uw babybox

logo bebejou logo Bopita

Bekijk een zeer ruim assortiment boxkleden en boxmatrassen. Een boxkleed is een dunne zachte deken voor de baby box, gemaakt van stof of geplastificeerd katoen. Stof is heerlijk zacht en ook te gebruiken als speelkleed. Boxkleden zijn verkrijgbaar voor de meest gebruikelijke maten babyboxen. Er zijn vele verschillende designs verkrijgbaar zoals Mickey Mouse, Nijntje, Winny de Poeh, Disney en meer.

Een Boxmatras is wat hoger en steviger dan een boxkleed. De boxmatrassen zijn te verkrijgen in twee uitvoeringen; een dunner model boxmatras (5 cm hoog) verpakt in een dunne zachte plastic laag om eenvoudig schoon te houden. Er zijn ook boxmatrassen (10 cm hoog) met polyethervulling en een katoenen toplaag die je het best met een ledikantmatras kunt vergelijken.

Welke boxmatras past in mijn babybox?

Verschillen tussen een boxkleed en een boxmatras

Stoffen boxkleed

Aangenaam en zacht
Goed bruikbaar ook als vloerdeken
Wassen in de wasmachine nodig
Schuift in de box

Boxmatras

Goed met de hand wasbaar en schoon te houden
Comfortabel op een harde boxbodem
Houdt de vorm vast

Hoe wordt een boxmatras gebruikt?

Vaak wordt ook het gebruik van een boxmatras met een boxkleed gecombineerd.  De boxmatras op de bodem en een zacht stoffen boxkleed er bovenop. Dan zit of ligt je kindje lekker zacht!

Heb je een grind of  harde tegels in de tuin?   Je kunt  de boxmatras namelijk ook op de grond leggen om op te liggen en te spelen.