Reisbedjes aanbiedingen van topmerken

logo reisbedje esprit
Reisbox Banini reisbox banini

Toon alle reisboxen

Het ultieme reisbedje voor je baby

Waarom is een reisbedje bij jonge ouders zo geliefd? Ervaren ouders zijn het met elkaar eens: Een reisbedje is een superhandige reiscompagnon op vakantie en logeerpartijtjes bij oma en opa. Het reisbedje maakt het reizen met babys en jonge kinderen veel gemakkelijker. Vooral op vakantie draait het reisbedje overuren. De aankoop verdient zich snel terug en geeft ouders de nodige rust op reis. Reisbedjes zijn daarom niet alleen praktisch maar ze zitten ook handig en slim in elkaar.

Gemak en veiligheid

Campingbedjes zijn eenvoudig in- en uitklapbaar zodat ze met weinig moeite in een handomdraai kunnen worden neergezet of opgeruimd. Het gemak gaat niet ten koste van de veiligheid. Veiligheid is de hoogste prioriteit van de fabrikanten en er wordt daaraan terecht veel aandacht besteed. Het reisbedje moet voldoen aan strenge veiligheidsnormen. De inklapknop is voor kinderen niet zichtbaar en is bovendien is uitgerust met kinderslot. U en uw baby kunnen beide rustig slapen! De netten aan de zijkant zijn van ademende en luchtdoorlatende materialen gemaakt.

De constructie van een reisbedje is gemaakt van lichte materialen, het gewicht bedraagt meestal niet meer dan 5 kg. Bij elk reisbedje hoort ook een opvouwbare matras dat zorgt voor comfortabel slaapgemak. Natuurlijk wordt ook voor reisbedjes aangeraden om alle andere veiligheidsmaatregelen te nemen zoals bij het plaatsen en gebruik van de ledikantje. Plaats een reisbedje niet binnen handbereik van gevaarlijke voorwerpen, touwen of een warmtebron etc.

Leeftijd

Reisbedjes zijn net als babybedjes geschikt tot een leeftijd van 3 jaar, rond deze leeftijd groeien kinderen eruit. Vele grote merken bieden eigen model reisbedje op de markt. Bekijk het ruime aanbod reisbedjes online , vanaf de goedkope basis campingbedjes tot luxe reisbedjes van de beste kwaliteit.